Forat estelar en constant evolució: Els taxistes demanen un increment en les tarifes

divendres, de juliol 14, 2006

Els taxistes demanen un increment en les tarifes


Els taxis de Barcelona demanen incrementar les tarifes nocturnes, i proposen una quota fixa de nocturnitat de 2€.

No ens deixa de sorprendre la barra de Luis Berbel, secretari general del Sindicat del Taxi de Catalunya a Barcelona, que va avalar la pujada de la tarifa nocturna perquè segons ha dit "s'ha demostrat que la pujada de preus no influeix en la clientela. Aquest any els preus han pujat més que altres vegades i la demanda segueix en augment".

És curiós que parlem de tot això quan només fa dues nits la ciutat de Barcelona va ser l’improvisat escenari d’un conflicte internacional. Una parella de Militars anglesos (mariners atracats al moll), es van enfrontar amb vuit joves xinesos per decidir a qui pertanyia el taxi que avien aturat (Duran una bona estona havia estat impossible trobar-ne un), en començar la baralla tres Australians, que passaven per allí, i fen palesa la seva fama de salvatges sense causa, van decidir unir-se a la batussa i van fer costat als anglesos.

...I el taxista? Doncs si senyors, així que va poder, va prémer l’accelerador i es va fondre amb la foscor de la nit barcelonina.

2 Comments:

Anonymous Anònim said...

una web més del barri

http://www.graciaviva.cat

amb la programació de festa major dela plaça del poble romaní

1:41 p. m.  
Anonymous Anònim said...

el taxistes tenen una barra que no se la aguanten, que es aixó de pujar els preus, per la sencilla raó de que la gent els paga sense posarhi pegues, llavors per aquesta regla de tres la industria farmaceutica es podria montar sobre el dolar (mes encara),yo crec que els taxis octurns al cap i a la fi son un servei, perque si no es pot conduir begut ha d'haverhi algun mitja de trasport amb el que poder retornar a la teva casa de matinada, y que els taxistes s'aprofitin d'aixó no em sembla gens bé

10:14 a. m.  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home