Forat estelar en constant evolució: El retorn dels inconformistes

divendres, de maig 25, 2007

El retorn dels inconformistes

Això mateix, les recents violacions a la llibertat individual, les constants privacions de tot allò que es lícit dels éssers humans i sobretot la hipocresia manifesta per par dels poderosos, tant de polítics com potentats, fan que la veu ja silenciada per l'estat del benestar s’alci de nou en un crit de ràbia contra el poder, la mentida i el verí brut que s'escola per les escletxes de la nostra terra...

Per tant sempre que les ocupacions ens ho permetin els inconformistes farem ús de la paraula i tocarem la cresta a tot allò que surt de mare. Tanmateix aprofitem per fer esment de unes quantes coses que ens emprenyen:

- Què es parli del abaratiment de la vivenda (però si els pisos encara pugen!)

-Els putos camps de golf que envaeixen el nostre país (a més no els fan pel poble sinó per al yupis llardosos que per fer un swing s'han de posar la faixa y fer el rotet)

-la cope, antena 3, el mundo, as, abc, telemadrid... (ja sabeu qui són, nosaltres també!)

-Marbella, els seus alcaldes i les seves pantojades (colla de corruptes i nosaltres amb una merda de sou que no ens dona ni per pagar el lloguer!)

-Ciutadans (un partit polític... o un eslògan buit de contingut?)

-Els mossos d'esquadra que últimament sembla que no en fan una de "dreta" (esquerres?)
kubotans, maltractaments, un escàndol rera un altre quina imatge que esta donant la nostra policia... potser es per això perquè la policia mai no ha estat nostre, mai no és del poble.

3 Comments:

Anonymous Anònim said...

Ei ei ei, inconformistes! Aneu alerta amb les faltes d'ortografia, que a vegades un mateix misstage pot tenir dues lectures per un accent mal o un apòstrof mal posat. Ànims, salut i independència.
Un altre inconformista (de l'ortografia).

12:06 p. m.  
Anonymous Anònim said...

Vamos a ver inconformistas, eso de que Ciutadans es un "eslogan vacio de contenido" lo diras tú. Yo creo que, como mínimo, Ciutadans intenta paliar el clima de represión lingüística que padecemos los castellanohablantes en Cataluña. Además, como se puede leer en sus bases programáticas, recoge lo mejor de las dos grandes tradiciones políticas del s.XX: el socialismo i el liberalismo. Y todo esto con el apoyo de intel·lectuales i catedráticos universitarios como: Francesc de Carreras, Francisco Caja, Arcadi Espada, Félix Ovejero, Antonio Robles, Félix de Azúa,...
Bueno inconformistas, me parece muy bien que seais críticos con el poder político i económico, con los medios de comunicación, con las "fuerzas de seguridad"; pero creo que os tendríais que documentar mejor y no hablar de oídas.

12:47 p. m.  
Anonymous Anònim said...

Tens raó company, ciutadans es un partit polític dels debò i ple de contingut!

Centrem-nos en un d’aquest filòsofs dels quals neix l’ideari de ciutadans, Francisco caja; Aquell gran intel·lectual que anys enrera va rebre una sentència del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya, que el sancionava a 18 mesos d’inhabilitació a petició del rector de la Universitat de Barcelona, Antoni Caparrós, per haver insultat i agredit a una professora en presència dels seus alumnes.

Els fets van succeir un 11 de Maig de 1994

“Eres una incompetente, una estanquera, una vendedora del Corte Inglés, incapaz, una mierda de profesora y te echaré a patadas en el culo” mentre la treia a empentes de la classe.

Això es el que aquest Catedràtic i filòsof li va dir i fer a la professora Mar Redondo.

Sens dubte, un model d’home digne d’admiració, gent així es la que cal a l’hora d'enmirallar-se i formar un complex ideari polític...

Ciutadans, com si fos un super-heroi polític entra en la defensa d’una llengua que es suposa morta, amenaçada i perseguida per part del poble i les institucions catalanes, el problema es que això es mentida. Fins i tot m’atreviria a dir que en alguns indrets de Catalunya l’ús de la llengua Castellana es molt superior al de la pròpia llengua materna i francament que ara provin de girar la truita i fer-nos creure que el català es el puny que esclafa la llengua de Cervantes... no cola.

9:18 p. m.  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home