Forat estelar en constant evolució: 2006-07-16

dijous, de juliol 20, 2006

Ricard Estruc, va avançar algunes de les novetats de la festa d’enguany

Ahir dia 19 de juliol, va tenir lloc l ultima reunió de la comissió de cultura de Gracia abans de la festa major, reunió que com ja es tradició, es realitza per aquestes dates al local de federació de festa major.

Ricard Estruc (vice-president de la federació Festa Major), va avançar algunes de les novetats de la festa d’enguany:

- Aquest divendres 21, presentació a La plaça de la Vila de la samarreta de l’és festes amb els casteller i la banda municipal de Barcelona.

- El passeig sant Joan, acollirà l’espai per al teatre infantil i juvenil, i continuarà com ha espai per a la dansa.

- San Felip neri acollirà concerts com els de... Pasacal comelade, gerard Quintana entre d’altres.

- Sta. Maria de Jesús de gràcia, sobre com ha nou espai per a la musica clàssica, amb orquestra de cambra de la vila que torna desprès de 3 anys d’inactivitat.

- Centre moral, manté el concurs de poemes i relats breus, pero com a novetat aquest any incorpora el concurs per a nens (obres en català tema: festa major).

També va anuncia que enguany els espais de festa de la federació, seran diferenciats amb una la bandera blanca de la federació y amb un cartell de federació, d’aquesta manera es vol deixar clar quina es la festa oficial i quina no.

Estruc va expressar la seva voluntat per arribar ha un acord i un consens de col·laboració amb tots els col·lectius de la festa.