Forat estelar en constant evolució: 2007-05-20

divendres, de maig 25, 2007

El retorn dels inconformistes

Això mateix, les recents violacions a la llibertat individual, les constants privacions de tot allò que es lícit dels éssers humans i sobretot la hipocresia manifesta per par dels poderosos, tant de polítics com potentats, fan que la veu ja silenciada per l'estat del benestar s’alci de nou en un crit de ràbia contra el poder, la mentida i el verí brut que s'escola per les escletxes de la nostra terra...

Per tant sempre que les ocupacions ens ho permetin els inconformistes farem ús de la paraula i tocarem la cresta a tot allò que surt de mare. Tanmateix aprofitem per fer esment de unes quantes coses que ens emprenyen:

- Què es parli del abaratiment de la vivenda (però si els pisos encara pugen!)

-Els putos camps de golf que envaeixen el nostre país (a més no els fan pel poble sinó per al yupis llardosos que per fer un swing s'han de posar la faixa y fer el rotet)

-la cope, antena 3, el mundo, as, abc, telemadrid... (ja sabeu qui són, nosaltres també!)

-Marbella, els seus alcaldes i les seves pantojades (colla de corruptes i nosaltres amb una merda de sou que no ens dona ni per pagar el lloguer!)

-Ciutadans (un partit polític... o un eslògan buit de contingut?)

-Els mossos d'esquadra que últimament sembla que no en fan una de "dreta" (esquerres?)
kubotans, maltractaments, un escàndol rera un altre quina imatge que esta donant la nostra policia... potser es per això perquè la policia mai no ha estat nostre, mai no és del poble.